Humanitarni koncert koji je održan 21.3.2016. koji bio pod maksimalnom organizacijom gospođe Side Deže,poznata po svom frizerskom salonu Stil i Alena Bičevića. U predvorju kina vladimira Nazora organizirano je bilo šišanje u trajanju od 17:00-19:00 sati. Nakon šišanje,koje je bilo vrlo uspješno,družili smo se u dvorani gdje su nas zabavljali izvrsni pjevači Alen Bičević,Iva Ajduković,Božidarka-Matija Čerina,Jure Brkljača i Sara Barbarić. Vladala je odlična atmosfera i puno emocija.

Pokrovitelji:Grad Mali Losinj,Pucko otvoreno uciliste,Turisticka zajednica ML

Sponzori:Jadranka hoteli, Jadranka trgovina,razglas Djani i Andreas,Papyrus studio-Sandro Tariba

Frizerski saloni:Stil,Blond,Coloris i Ljerka.

Restorani:Silvana, Mol,Kaciola,Artatore,Marina,Hajduk,Picolo Paradiso,Buldog,Kadin,Fortuna i AD trgovina pica.

Medijski pokrovitelj Radio Jadranka Mali Losinj.

Na koncertu je skupljeno 6 750.00kn. Turistička zajednica je donirala 1 000.00kn. Udruženje obrtnika isto tako 1 000.00kn.

U cijelu ovu hvale vrijednu organizaciju uključila se i Srednja škola Ambroza Haračića organizirajući akciju “Upleteni u Kosu ljubavi”. Osmislili su aktivnost pletenja pletenica koju su provodili 15.ožujka za vrijeme velikog odmora. Školarke/ci su radile međusobno pletenice a momcima su se radile palmice te su se tako odužili davanjem dobrovoljnog priloga. U ovoj akciji te skupljanjem donacija po razredima skupljeno je 833,50kn.

Veliko hvala gospođi Sidi Deže i Alenu Bičeviću na ovoj predivnoj organizaciji i podršci koju ste nam pružili. Hvala svima koji ste sudjelovali te podržali naš rad i time pokazali kako Mali Lošinj ima VELIKO SRCE !!