Opet nas dvije  . Vec nas znate. Oni koji neznaju,ja sam lijeva (Biljana) a desna je Marijana.
Ugl,nismo mi ni tako bitne. Bitno je ovo sto drzimo u rukama! To ste svi VI dragi moji!!!
S obzirom da me oprala trema na Ponosu Hrvatske i na kraju se nisam nikome zahvalila (sram me!) to cu uciniti sada.
Dakle,imamo dvije statue sa 6 malih covjeculjaka  pa krenimo ;

Covjeculjak br1 je moj i Marijanin  sebicno,al tak je 

Covjeculjak br2 je za nase obitelji,prijatelje,rodbinu i poznanike koji su potpora i podrska od samoga pocetka!!

Covjeculjak br3 je za nase hrabre lavice! Hvala vam sto ste tako snazne i pozitivne,jer zahvaljujuci VAMA mi jos ucimo o zivotu! Tu smo za vas i uz vas!

Covjeculjak br4 je za sve nase donatore i sponzore! Hvala svim donatorima kose,ponajvise djecici koja su neiskvarena,iskrena i humana!! Predivno je raditi sa Vama!
Hvala nasem sponzoru od prvog dana Knjigovodstveni servis Propter  , hvala prvim financ.donatoru Maredo grill i cijelom osoblju i bandu,zatim hvala svim velikim i malim donatorima!!!

Covjeculjak br5 ide SVIM frizerima!!! Hvala Vam sto ste uz nas i sto ste nam podrska!! Hvala svim frizerskim salonima koji sisaju gratis,a mi od njih to ne trazimo! Hvala svim volonterima koji su sisali po skolama! Hvala svima,no moram za Zagreb izdvojiti volonterke: Sena,Iva,Tajana,Ana,Vlatka,Snjezana,Monika,Antonija  nadam se da nisam nikoga zaboravila,jer Vas ni nema puno 

Covjeculjak br6 ide gradovima koji su organizirala velika sisanja i skupljanje novcica:

Hvala KARLOVAC (gda.Mevlida hvala na prvoj organizaciji)

Hvala LIPIK (gda.Marica Melic lijepo i s puno srca organizirano,toplina koja se tamo osjetila je bila posebna. Hvala Vam na tome!)

Hvala BUJE (gda.Tanja Lukin,rijeci su suvisne!!! Organizirati ono sto ste Vi,napraviti peogram od 4 sata,NEPROCJENJIVO!!!!! Kapa i naklon do poda)

Hvala OSIJEK (prof.Mirta Faktor hvala na organizaciji skolaraca i toplini koju sirite! Toplini i dobroti! )

Hvala ZADAR (prof.Ana Lisica odlicna organizatorica i rekoderka! Druzimo se svakako opet 

Hvala VIR (bc TiA hvala sto ste s nama od prvoga dana i sto ste nam pomogli donacijom kose i organiziranom donacijom novcica u suradnji s Turistickom agencijom)

Hvala VIROVITICA (gda.Zeljka Cizik hvala na organizaciji oko frizerskih salona i prikupljanju novcica za malenu Emu kojoj je vlasulja gotova i ceka se samo isporuka)

Hvala Bosni i Hercegovini koja se ukljucila akciji!!! Hvala Mostaru,Prijedoru,Livnu i svim velikim i malim gradovima koji nam salju svoju donaciju  !!!!!!!

HVALA SVIMA!!!!
Veliki pozdrav od nas dvije