Večer dragi moji,

neki dan sam spomenula u statusu svog poštara koji ima velikog značaja u mom,našem pa i vašem životu. To je čovjek koji je preko svojih ruku i leđa prenio preko 9 500 donacija. Zahvaljujući ISKLJUČIVO njemu i poštarskom uredu Sesvete, pristizale su donacije sa netočnim nazivima, adresama i slično. 

Onaj tko prati od samoga početka , sjetit će se kako su donacije bile stopirane od 1.7.-1.9.2015.. Razlog je bio i rečen ali kao da ga niste htjeli prihvatiti. Razlog je bio baš taj koji piše i u pismu, zbog punomoći. Cilj je bio osigurati se obostrano i jednako tako izbjeći ljeto kada su zamjene za godišnjim. 

Kao što ja unosim donacije u svoje bilježnice tako je i on svako jutro zaduživao iste.

Ne znam dali tražim puno ako žicam da glasate baš za njega, jer kako i u pismu što piše ,ovo je znak zahvalnosti od mene ,no nadam se i od Vas !? Ipak vas donatora ima preko tih 9 500 

Po pismu ćete primjetiti kako ima dosta informacija privatnih, no to je samo jedan od znakova prijateljstva koje je nastalo između njega i mom muža, zahvaljujući kosi ljubavi.

U slučaju da netko poznaje Duju, recite mu da me ne zove jer ja nisam kriva za ništa      (s obzira da znam da ima doušnike, iako nema fb) 

Evo dragi svi, nadam se kako će i od Vas dobiti znak zahvale vašim glasom.

Klik na link ispod i dati glas na PISMO 6 (znam da možda traže puno info, jer bi uvijek bilo lakše samo kliknuti, ali nemojte odustati) 

Hvala unaprijed svima i nadam se kako će baš on biti među njih 6, jer je stvarno to i zaslužio!!!!

Poz od
Biljane

https://www.posta.hr/pomoc-i-informacije/najbolji-u-posti