Krenuli smo s projektom LIJEPA SI-LIJEP SI .

Projektom želimo probuditi svijest te autoimune bolesti. Druženje je zamišljeno samo u tom razredu gdje ima oboljelih te vrste . S djecom smo razgovarali i upoznali ih s tom vrstom oboljenja.
Ono što nas je ponajviše interesiralo je njihovo mišljenje o toj bolesti te naravno obratiti pozornost na potencijalno ruganje. U ovom druženju nismo uvidjeli problem ruganja, jer je Matija super prihvaćen u svojoj sredini i odlično se nosi s njom. No, uvidjeli smo kako se nitko nije upitao zašto u periodima ima kosu i zašto nema.

Nakon informativnog razgovora , djeca su bila nagrađena FACE PAINTINGOM. Za FACE PAINTING veliko hvala volonterki Jeleni Abramović koja je došla čak iz Slavonskog Broda kako bi doprinjela ovom projektu te  uveselila cure i jako sramežljive dečke.

Čast nam je i zahvalni smo OŠ Stjepana Radića u Brestovcu Orehovičkom s kojom smo prvi krenuli o ovaj projekt.

Kako bi sve išlo po planu imali smo veliku podršku i pomoć od mame Božici Beketić Celjak kojoj je sin Matija đak posjećenoga razreda. Isto tako ,uz veliku pomoć i podršku pedagogice Ljubica Gorički sve je išlo po planu i više nego odlično . Veliko hvala i ravnatelju Zdenku Kobešćak koji nas je s pedagogicom lijepo dočekao i ugostio.

Najveće hvala i našoj stalnoj volonterki Andrei Lemajić koja je stalno uz nas i koja je sama otvoreno govorila đacima o tome kako se ona nosi sa svojom dijagnozom te je naravno i dala savijet samome Matiji .

Hvala svima što ste uz nas i naša podrška!