Kao što već i sami znate doniranje kose je stopirano još od 01.01.2017. zbog dovoljno pristigle kose. Često zaprimamo pozive i poruke s istim upitima i s molbama da se zaprimi još samo ova. Nije problem ponekad popustiti ali je problem što onda isto tako pišete i pitate da li je i kada će biti iskorištena. To je jedino pitanje na koje ne znamo odgovor jer se tu radi i o puno drugih faktora kao npr; hoće li baš vaša boja kose biti zatražena od strane same korisnice, te zatim hoće li dužina odgovarati ostalim donacijama, tipu kose i sličnome. Puno puta smo pisali kako je doniranje i stopirano zbog samog skladištenja istoga. Problem je prostor koji još nismo uredili. Čeka se veliki pomak i u tome, jer puno je tu obećanja…iskreno, nije lako.

Donacije su se upisivale u evidencijske liste. Svaka donacija je uvedena u listu pod rednim brojem te isto tako je svaka donacija prvo stavljena u odgovarajuću vrećicu te je na istoj napisan broj koji odgovara donatoru. Puno je tu bilo posla, no dobili smo ono što smo htjeli a to je da svaki donator zna tko je novi vlasnik njegove kose i da sami korisnik zna, ako izrazi želju za time, tko su sve donatori jer zahvaljujući njima one imaju vlasulju. Do sada su skoro sve vlasulje objavljene javno no zbog iskustava i želji o samoj privatnosti, donatore obavještavamo putem maila ili šaljemo poštom, a korisnice više ne objavljujemo dok ona to sama ne odobri. Za razliku od prošlih godina sama isporuka je nešto duža zbog manjih financijskih donacija.

S obzirom na to da su donacije stizale i nakon 01.01.2017. one su se čuvale i upisane se sada u evidenciju.Razlika unosa od onih prije što su skladištene sve donacije dok se s ovima radila odmah selekcija. Selekcija se radila tako da one koje su bile kraće su odvojene u otpad. Nakon 2017. smo imali veću šihtu unosa što znači da ste puno slali bez obzira na sve obavijesti o stopiranim donacijama. Molimo vas da ih sada stvarno više ne šaljete.

Ovih dana je napravljen unos pošiljaka. U prilogu dostavljamo poruke koje smo dobili i poslikali kako bi se možda baš vi prepoznali po njima, te kako bi bili sigurni da je poslano stiglo.
Moram priznati kako su uvijek to poruke koje razvesele čovjeka.

Detaljnije pravila i pitanja o donacijama možete pročitati na našoj stranci http://www.kosaljubavi.hr/blog/doniranje-kose-pitanja-i-odgovori/

 

dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav